Oldal kiválasztása

Klups Princ bababútor – „Kishercegek birodalma!”

Pocakját simogatva sok kismama elgondolkodik azon, hogy milyen lesz a babaszoba, hol fog aludni és később játszani gyermeke. Amennyiben a szoba adott, már csak egy dolog van hátra: megtölteni a szobát bútorokkal. Az első és legfontosabb bútordarab a kiságy, más néven babaágy, majd egy pelenkázó komód és egy olyan polcos szekrény, vagy szekrény, amelyben a kisbabánk ruháit, felszereléseit, játékait pakolhatjuk. 

 

Klups Princ Herceg bababútorcsalád igazi herceges, kis királyos babaszoba összeállítás kisfiúknak.  Kups babaszobában minden meg van, ami egy babának, vagy egy nagyobbacska kislegénynek szüksége lehet.

Klups Princ kiságy, Herceg ifjúsági ágy

A kiságy a legfontosabb bababútor, ugyanis a kisbaba az első pár hónapban aktív alvással a nap nagyobb szakaszát átalussza, majd az azt követő hónapokban is ragaszkodni fog a megszokott is birodalmához, a babaágyához. Ezért nem mindegy milyen ágyat választasz. A kiságyak két méretben kaphatóak az Alicia.hu Bababoltban: 60X120 és 70X140. A babaágyak televégű és körbe rácsos változatban is léteznek, és igényeitektől függően akár ágyneműtartós változat is van, amely plusz tárolóhelyet biztosít a babaszobában. A kiságyak fekvő felületének magassága több pozícióba állítható. Létezik olyan babaágy, amely a gyermekek igényeinek függvényében gyerekággyá is alakíthatóak.

A Klups szekrények ifjúsági ággyá alakítható babaágy, amly mintájában és színében a kis hercegek nagy kedvence lehet. Kiságyként fekvőfelülete három magassági fokozatban állítható.

Klups Princ kétajtós szekrény

A Klups Princ komód úgy lettek kialakítva, hogy gyermeke ruházatát minél praktikusabban tudja tárolni. A kétajtós szekrények mind akasztós, mind polcos résszel rendelkeznek. A Klups szekrények anyaga jó minőségű bútorlap, élei kerekítve és záró fóliával ellátva óvják gyermekét a sérüléstől. A szekrényeket lapra szerelve, papírkarton csomagolásban szállítjuk ki.

Klups Princ komód

A pelenkázó komód a babaágy mellett a második legfontosabb berendezési tárgy a babaszobában. A komódok mérete, kialakítása a szülők igényeinek megfelelően választható: létezik keskenyebb, és szélesebb kivitelű, szekrényes, fiókos vagy polcos is. A pelenkázókeret fontos kiegészítő rajta, érdemes tehát olyan komódot választani, ami már eleve tartalmazza pelenkázó keretet.
A pelenkázós időszak végén nemkell megválnnod a komódtól, mivel a pelenkázókeret eltávolítható, így az majd normál komódként tud majd tovább funkcionálni a gyerekszobában vagy a lakás bármely más pontján.

A Princ szekrény kialakításakor szem előtt tartották, hogy gyermeke ruhái könnyen elhelyezhetőek legyenek. A komód jó minőségű bútorlapból készült, amely lábain stabilan áll.

Klups Princ polcos szekrény

Gyermeke ruháinak tárolására alkalmas szekrények egy és kétajtós változatban kaphatóak. A kétajtós szekrények akasztós kivitelűek, vagy akasztós és polcos kivitelűek. Álló polcos szekrények ideálisak gyermeke játékainak vagy a baba ápolási termékeinek tárolására.

Nyitott álló polcos Klups Princ fa etetőszéket ideális gyermekjátékok, könyvek, babaápolási cikkek elhelyezésére. Az öt polcból álló szekrény helytakarákos, kivitele a hercegnős szobák dísze lehet.

Klups princ fa etetőszék

Klups Princ Herceg bababútor család igazi herceges, kis királyos babaszoba összeállítás kisfiúknak.  Kups babaszobában minden meg van, ami egy babának, vagy egy nagyobbacska kislegénynek szüksége lehet. Klups Princ etetőszék klasszikus stílusú etetőszék, amely kiskirályok méltó trónja lehet az étkezőasztalnál. Klups Princ fa etetőszéket 6 hónapos kortól 3 éves korig használhatja gyermeke, azaz 15kg-ig. Kicsúszástól a láb közötti biztonsági kicsúszásgátló véd. A Klups Princ etetőszéket gond nélkül odatolhatja étkezőasztalához, majd később átalakíthatja kisszékké és kisasztallá.

Klups Princ pelenkázó lap

A pelenkázó szekrények fontos darabja a pelenkázó lap (pelenkázó feltét). Általában PVC anyaggal borított merev vagy puha hátoldallal ellátott lap.A merev pelenkázó lap önmagában is használható pelenkázó szekrény nélkül. Némely merev kivitel a kiságyra tehető és a kiságyon kis a lap aljára elhelyezett kis lábakkal rögzíthető. Könnyen tisztíthatóak. Különböző méretekben, változatos színekben kaphatóak. Többféle peremmel léteznek: sík, 2 vagy 3 oldalas, lekerekített. A perem fontossága, hogy segítse a biztonságosabb pelenkázást, ne csússzon le a baba.