Oldal kiválasztása

Pocakját simogatva sok kismama elgondolkodik azon, hogy milyen lesz a babaszoba, hol fog aludni és később játszani gyermeke. Amennyiben a szoba adott, már csak egy dolog van hátra: megtölteni a szobát bútorokkal. Az első és legfontosabb bútordarab a kiságy, más néven babaágy, majd egy pelenkázó komód és egy olyan polcos szekrény, vagy szekrény, amelyben a kisbabánk ruháit, felszereléseit, játékait pakolhatjuk.

Forgalomban sokféle gyermekbútor kapható, de hogy mind közül hosszútávon melyik az a bútordarab, vagy bútorcsalád, amely nem okoz majd nekünk bosszúságot? Az alábbiakban egy olyan bútorgyár termékeit és összeállításait mutatjuk be Önnek, amely méltán kivívta a gyermekbútor területén szerzett vezető szerepét  Európa szerte.

Klups lengyel bababútorgyár

Lengyelország legynagyobb bababútor gyártó vállalata. Termékeik bejárták egész Európát. Folyamatosa fejlesztéssel és minőségellenőrzéssel termékei megfelelnek az Európai Únió előírásainak. Termékeik: Klups kiságy, Klups komplett babaszoba, Klups babaágynemű, Klups gyerekágynemű, Klups bababútor, Klups pelenkázó komód,  Klups etetőszék, játéktartó, ifjúsági ágy, ifjúsági szobabútor és még sorolhatnánk.

Klups kiságy

A Klups kiságyak mindegyike lengyel fenyőfából illetve jó minőségű bútornapból készülnek. Kiságyaik 120x60cm-es és 140x70cm-es méretben készülnek. Mindegyik gyermekágy festése során bevizsgált gyermekekre nem ártalmas festékanyagot és pácot használnak. A kiságyak megfelelnek az EU által támasztott követelményeknek.

A kiságy a legfontosabb bababútor, ugyanis a kisbaba az első pár hónapban aktív alvással a nap nagyobb szakaszát átalussza, majd az azt követő hónapokban is ragaszkodni fog a megszokott is birodalmához, a babaágyához. Ezért nem mindegy milyen ágyat választasz. A babaágyak televégű és körbe rácsos változatban is léteznek, és igényeitektől függően akár ágyneműtartós változat is van, amely plusz tárolóhelyet biztosít a babaszobában.  Létezik olyan babaágy, amely a gyermekek igényeinek függvényében gyerekággyá is alakíthatóak. A kiságyak fekhelymagassága állítható, némely termék oldalának magassága szabályozható, leengedhető, némely termék a kiságy funkció mellett ringatható funkcióval (Radek ringató kiságy) is rendelkezik.

Klups pelenkázó komód

A pelenkázó komód a babaágy mellett a második legfontosabb berendezési tárgy a babaszobában. A komódok mérete, kialakítása a szülők igényeinek megfelelően választható: létezik keskenyebb, és szélesebb kivitelű, szekrényes, fiókos vagy polcos is. A pelenkázókeret fontos kiegészítő rajta, érdemes tehát olyan komódot választani, ami már eleve tartalmazza pelenkázó keretet.
A pelenkázós időszak végén nemkell megválnnod a komódtól, mivel a pelenkázókeret eltávolítható, így az majd normál komódként tud majd tovább funkcionálni a gyerekszobában vagy a lakás bármely más pontján.

Klups szekrény

Gyermeke ruháinak tárolására alkalmas szekrények egy és kétajtós változatban kaphatóak. A kétajtós szekrények akasztós kivitelűek, vagy akasztós és polcos kivitelűek. Álló polcos szekrények ideálisak gyermeke játékainak vagy a baba ápolási termékeinek tárolására.

Klups ifjúsági ágy

ifjúsági ágyakatA Klups bútorcsalád a nagyobbacska gyermekeknek ajánlja az ifjúsági ágyakat, amelyek jó szolgálatot tehetnek gyermeke pihenésére akár felnőtt koráig. Ifjúsági ágyak 180-200cm hosszúságban 80-90cm szélességben készülnek. Akár ágyneműtartóval, akár alulról kihúzható vendégággyal. Anyaguk tekintetével jó minőségű fenyőfa vagy bútorlapban ajánljuk vásárlóinknak.

Klups íróasztal

Íróasztal minden iskolába térő kisgyermek részére. Íróasztalainkat úgy válogattuk össze, hogy az Alicia.hu Bababolt-ban található babaszobákhoz mind színben, mind mintában passzoljanak, de önálló egységként kialakításuknak és színviláguknak köszönhetően bármely gyerekszobában megállják helyüket. Magasságuk az iskolás gyermekek részére lett kialakítva. Polcos és szekrényes kivitelben egyes íróasztalok billentyűzettartóval felszerelve.

Klups fa etetőszék

fa etetőszékA nem csak etetőszékként használható, de akár kis asztallá és székké szétszedhető, amelynek köszönhetően az etetőszék nem csak étkezésre, de játékasztalnak is kiválóan használható. Az Alicia.hu bababolt odafigyel arra, hogy a fa etetőszékek lakkozása és festése kisgyermekekre veszélytelen anyagokkal történjenek. Az ülés huzata puha textil vagy könnyen lemosható műanyag.

Klups merev pelenkázó lap

pelenkázó lapA pelenkázó szekrények fontos darabja a (pelenkázó feltét). Általában PVC anyaggal borított merev vagy puha hátoldallal ellátott lap.A merev pelenkázó lap önmagában is használható pelenkázó szekrény nélkül. Némely merev kivitel a kiságyra tehető és a kiságyon kis a lap aljára elhelyezett kis lábakkal rögzíthető. Könnyen tisztíthatóak. Különböző méretekben, változatos színekben kaphatóak. Többféle peremmel léteznek: sík, 2 vagy 3 oldalas, lekerekített. A perem fontossága, hogy segítse a biztonságosabb pelenkázást, ne csússzon le a baba

Klups ágynemű

babaágyneműA fontos része az alvásnak. Fontos, hogy a babaágynemű minőségre megfelelő legyen, hisz a babák napjuk nagy részét alvással töltik. A babaágynemű könnyen tisztítható, méret – és színtartó, bőrbarát és nagy nedvszívó képességű legyen. A babaágynemű általában három részből áll: kispárna, takaró, fejvédő. Opcionálisan vásárolható baldachin függöny is amely, a nyugodt alvást biztosítja.
Az Alicia.hu Bababolt termékei között baldachinos babaágynemű és baldachin nélküli babaágynemű kapható. Az ágyneműket egyéb praktikus kiegészítőket is lehet még vásárolni a babaágyneműhöz pl.: ágyneművel harmonizáló játéktároló, pelenkatároló, szőnyeg, pólya, kókusz betéttel ellátott pólya, függöny.

Klups bútorcsalád

 

Klup Paula bababútorcsalád

–o–

Klups LEW oroszlán bababútorcsalád

–o–

Klups Princ  bababútorcsalád

–o–

Klups Princess  bababútorcsalád

–o–

Klups Rafal bababútorcsalád

–o–

Klups Szafari bababútorcsalád

–o–

Klups Mis maci bútorcsalád

–o–

Klups Lew ifjúsági bútorcsalád

–o–

Klups Szafari ifjúsági bútorcsalád