Oldal kiválasztása

 

Tako Laret = babakocsik királynője!

Első pillanatra levett minket a lábunkról modern design-jával, formatervezett minden apró részletre kiterjedő Tako Laret multifunkciós babakocsi az elegancia csúcsa a multifunkciós babakocsik táborában. A Tako Laret könnyű babakocsival bármely rendezvényen megjelenhet, garantáltan Ön lesz a középpontban. A multifunkciós könnyű babakocsi minden igényt kielégítő babakocsi, amely ötvözi a kézi babahordozás, a kisbabák nyugalmas pihenését és a nagyobb séták funkcióit egyaránt. A teljes kényelmet az egy vázhoz tartozó babahordozó, mózeskosár és a sportos felsőrész garantálja.

 A Tako Laret multifunkciós babakocsi váza könnyített és még is megerősített alumínium váz, amelyet lekerekített formában  színes fémbetétekkel oldottak meg, amely egy személyben ízlésessé és illusztrissá teszi a könnyű babakocsit.  kerekei felfújható gumiabroncsokkal lettek ellátva, amely fekete magas fényű és ezüst krómozott keréktárcsán ül. Elülső kerekei egyenként fékezhetőek és bolygósíthatóak, hátsó kerekeit pedig egy központi fék segítségével gyorsan és hatékonyan fékezhetjük.

A Tako Laret babakocsi gyártásánál ügyeltek a babakocsi fogantyúinak kidolgozására is. fekete varrt öko-bőrből készült fogantyúja időtálló, elegáns és magassága állítható.

A Tako Laret multifunkciós babakocsi gondolájának fogantyúja öko-bőrből készült, napfényvédője több fokozatban állítható, így megvédi gyermekünket a naptól, széltől és esőtől egyaránt. A gondola fekvőfelülete megvastagított matraccal felszerelt, így kisbabája garantáltan kényelmes fekhelyen pihenhet akár újszülött kortól is. A gondola fejtámlája több pontban állítható. Rossz időjárási körülmények kiküszöbölésére ajánlott a lábzsákot és az esővédőt használni, amely a babakocsi alaptartozéka.

A Tako Laret multifunkciós babakocsi sport feltéte mindkét irányba felhelyezhető a babakocsi vázára akár egy pattintással is. Lábtartója megvastagított,hogy nagyobb  gyermeke is bátran, bosszúságok nélkül rugdalózhasson akár kirándulások alkalmával. A sportfeltét háttámlája több pontban dönthető, bár ez az alap multifunkciós babakocsiknál is elengedhetetlen, de az 5 pontos biztonsági öv állíthatósága és puha párnázott betétje magasabb szintre emeli a gyerekek komfortérzetét. A sportrész szűkítő betéttel is ellátták, így kisebb gyerekek is kényelmesen utazhatnak.

A Tako laret multifunkciós babakocsi hordozójának design-jára bár nem fordítottak akkora figyelmet, mint magára a vázra és a többi feltétre, de így sincs okunk panaszra. A könnyű hordozóban a vasgyúró babákat is könnyedén cipelhetjük, akár autós utazásainkra, vagy bevásárláskor. A hordozó kialakítása során megfelel az EU ECE R44/04 számú szabványnak. A babakocsi vázára egy adapterrel könnyedén fel- és levehető.  Lábzsákja megkíméli kisgyermekét az időjárástól, levehető napfényvédője, és levehető huzata pedig praktikus.

 Amennyiben babakocsi vásárlás mellett döntene szívből javaslom a Tako Laret multifunkciós babakocsit, amely több színben megtalálható az Alicia.hu Baba magazinunk webáruházában.