Oldal kiválasztása

Kisgyermekes anyukaként pontosan tudom, hogy milyen szavakra keresnek az interneten várandós anyukák, kismamák, kispapák, édesanyák, nagymamák és hozzátartozók. Mindenki egyet szeretne: a lehető legjobb minőségben, a lehető legjobb terméket vásárolni születendő gyermekének, kisgyermekének, unokájának, hisz én is ebben a cipőben jártam nem is olyan rég és már harmadszor harmadik gyermekem érkezése előtt.

Míg a pici manóm növekedett a hasamban én bújtam előbb a kapott könyveket, majd a magazinokat és később az internetet, hogy vajon mi vár rám a következő hónapban, mire kell felkészülnöm, milyen lehet 6-12-24 hetesen a kisbabám, milyen vizsgálatok várnak a kismamákra, milyen veszélyek leselkednek ránk, milyen lesz a szülés… majd mikor megszületett az én pici fiam, majd a pici lányom bújtam az internetet azért, hogy megtudjam milyen oltásokat kapnak majd, mennyit kellen fejlődnie egy babának az első hónapban, mit és mennyit egyen, ne egyen …

Baba magazin születése

Bababoltokról általánosságbanFolyamatos kérdések merültek fel bennem és  nagyon sok időmet elvette a keresgélés. Úgy gondoltam a harmadik gyermekem születésének hírekor, hogy itt az ideje összeszednem mindazt a tudást, tapasztalatot és információt, amely segítséget nyújthat kismamák sokaságának, akik ugyancsak hasonló helyzetben kényszerülnek az internet adta információk elé. Megszületett hát előbb a baba magazin, amely sok érdekes és hasznos információt tartogat kismamáknak, édesanyáknak a terhesség előtt, a terhesség alatt és a terhesség után. Napra kész információkat igyekeztem összeszedni, hogy minél kevesebb keresgéléssel egyben minden információ meg legyen, ami szól kismamáról, terhességről, anyukáról, kisbabáról, szülésről és hogy az apukák se maradjanak ki, róluk is ejtünk azért néhány szót.

A terhességem előre haladtával mindinkább fontosabb és égetőbb kérdés lett, hogy annak a kisbabának, akit a szívem alatt hordok mindene meg legyen. Az első két gyermekemnél belefutottam nagyon sok bababolt kínálatába, vettem sok hasznos és még több haszontalan dolgot. Volt részem kedves kiszolgálásban, de volt olyan bababolt is, ahova a lábamat be nem teszem többet.  Nem mindegy ugyanis, hogy hol és mit vásárolunk.

A bababoltok 90%-a csak látszólagos készlettel rendelkezik. Egy-egy apróbb termék, mint mellszívó, etetőcumi, játszócumi, csörgő, bili, néhány sport babakocsi, kiságy, járóka  mutatóba ugyan megtalálható, de amit szeretnénk, már ha válogatósabbak vagyunk, az úgy sem lesz, így kénytelenek leszünk rendelni. Akkor viszont miért sétálnánk, vagy utaznánk el egy-egy bababoltba, ha rendelni a webáruházban is lehet? Az utazással töltött időt tölthetjük tájékozódással is, ugyanis a babakocsi kiváűlaztása  hosszas előkészületet igényel, akár csak a bababútor kiválasztása.

Bababolt, baba webáruház, baba webshop születése

A sok babaholmi felhalmozódásával és sok kínos babatermékkel kapcsolatos tapasztalat okán úgy döntöttünk a párommal megalakítjuk a mi személyes családias bababoltunkat, baba webáruházunkat, ahol olyan kiszolgálásban próbáljuk részesíteni a leendő szülőket, nagyszülőket, hogy ne csak babakocsit, kiságyat, babakelengyét vásároljanak, de tudják is, hogy egy-egy babatermék mire való, a babakocsi megfelel-e majd a szülők igényeinek, a kiságy minőségileg kifogástalan-e…

A baba webáruházban, amit építettünk és építünk minden egyes nap kizárólag olyan EU szabványnak megfelelő baba termékeket forgalmazunk, amelyek mind minőségileg, mint esztétikumukban kimagaslóak. Minden baba termék – legyen az sport babakocsi, kiságy, bababútor, etetőszék, babapihenőszék vagy biztonsági gyerekülés – adatlapja részletes leírást tartalmaz. Az általunk forgalmazott márkák gyártóival, importőreivel szoros kapcsolatban állunk, így egy-egy minőségi probléma esetén sem probléma a gördülékeny reklamációkezelés.

Baba webáruház termékeink

Bababoltunkban, vagy ha úgy tetszik baba webáruházunkban forgalmazunk babakocsikat: multifunkciós babakocsit és sport babakocsit egyaránt. Gyártóink a lengyel Adamex és a lengyel Tako Európa szerte híresek és megbecsültek. A lengyel Caretero gyártó pedig a sport babakocsi mellett etetőszéket és biztonsági gyerekülést, autósülést is forgalmaz.

Autósülés márkában kiváló még a Berber, EasyGo, Caretero és Adamex és 4Baby márkák.

E nagy és neves gyártók mellett megtalálható nálunk az Avent, a Tommee Tippee és a Medela gyermeketető rendszerei. Mellszívók, mellápolók, itatópoharak, etetőcumik és cumisüvegek széles választéka.

A babák kényelméről, alvásáról a Klups bababútorok gondoskodnak. Kiságy, babaágy, babaszekrény, pelenkázó szekrény … mind-mind minőségi és kedves mintás bababútor család formájában. A babák pihe-puha álmát pedig a Klups baba ágynemű garnitúra és a Manólandia baba ágynemű garnitúra széles választéka garantálja. Megtalálhatóak ágynemű garnitúrák 3-részes, 4 részes, 5 részes, 6 részes, baldachinos és fejvédős variációban is.

A gyermekek biztonságát az Angelcare légzésfigyelői, BabyOno bébiőrei, Tommee Tippee légzésfigyelői garantálják, de a biztonságról ajtózárak, konnektorzárak is gondoskodnak a Canpol baby jóvoltából.

A nagyobbacska totyogó gyermekek egészséges lábfejlődésére az ugyancsak lengyel Zetpol gyermekcipők, gyerekszandálok, gyerek bőr cipők gondoskodnak.

A játékos kedvű gyermekek részére bevizsgált és biztonságos játszószőnyeget, baba játékhidat, babacsörgőt, babakocsira akasztható csörgőt, zenélő-forgót, bébikompot, Kisvakond plüss állatokat, baba készségfejlesztő játékokat kínálunk a Fisher Price, a BabyOno, a Tiny Love, Taf Toys, Sun Baby, Tako, Milly Mally, Graco és további gyártók jóvoltából.

Nagyobbacska gyerekek egyensúly érzékének fejlesztésére kínáljuk a Milly Mally futóbiciklit, vagy az EasyGo futóbiciklit, amely játékosan készíti fel gyermekét a biciklizés örömére.

Minden-minden márka megfelel az EU követelményeinek, EU tanusítvánnyal rendelkezik: ECE ER44/4, ECE ER44/3 …