Oldal kiválasztása

Különleges és egy kicsit nehéz feladat is egy gyerekszobát berendezni, hiszen itt mindennek helyet kell találni. Gyermekünk itt játszik, tanul, alkot és pihen. Mindezt pedig igen nagy térigénnyel teszi, általában az ébren töltött óráiban szélvész sebességű mozgással kombinálva.

Gyerekeknek is már van saját ízlésük, könnyen eldöntik, mi tetszik és mi nem. Mi felnőttek sokszor sokkal többet gondolkodunk ezen, gyermekeink pedig többnyire ösztönösen megtalálják a számukra kellemes környezetet.

mamablog-hu-gyerekszoba-040-300x225

Most néhány kisiskolások számára berendezett gyerekszobát mutatunk. Itt helyet kell találni a játékoknak, amik még nagyon fontos szerepet kapnak a mindennapokban, viszont helyet kell találnunk az íróasztalnak is, hiszen ők már nagyok, tanulniuk is kell. Ruháik tárolásához egyre nagyobb szekrényre van szükségük. Ha ebben a korban ágyat vásárolunk nekik, már nyugodtan felnőtt méretű ágyat válasszunk, hiszen hamarosan szükség is lesz erre a méretre, de ágyneműből marad még a kedves mintás.

gyerekszoba-mamablog-hu gyerekszoba-mamablog-hu (2) gyerekszoba-mamablog-hu (3) gyerekszoba-mamablog-hu (4) gyerekszoba-mamablog-hu (5) gyerekszoba-mamablog-hu (6) gyerekszoba-mamablog-hu (7)