Oldal kiválasztása

Kisfiú? Igazi legényes szobát álmodott a kislegénynek? Akkor  most megtalálta. Pocakját simogatva sok kismama elgondolkodik azon, hogy milyen lesz a babaszoba, hol fog aludni és később játszani gyermeke. Amennyiben a szoba adott, már csak egy dolog van hátra: megtölteni a szobát bútorokkal. Az első és legfontosabb bútordarab a kiságy, más néven babaágy, majd egy pelenkázó komód és egy olyan polcos szekrény, vagy szekrény, amelyben a kisbabánk ruháit, felszereléseit, játékait pakolhatjuk.

Klups LEW babaszoba kedves meleg színével és vidám oroszlános mintája egyben babás és luxus kivitelű. Kups babaszobában minden meg van, ami egy babának, vagy egy nagyobbacska gyermeknek szüksége lehet. Tartozék: Klups Lew kiságy, kétajtós szekrény, pelenkázós komód és Klups polc.


Klups LEW kiságy 

Klups oroszlány mintájú kiságya ekrű-sürke színben stabil, strapabíró modell. A kiságy legfontosabb bútordarab a gyerekszobában. A Klups LEW kiságy kialakítása során figyelembe vették mind a baba, mind az anyuka kényelmi és biztonsági szempontjait. A baba növekedése függvényében több szinten (3) állítható. A Klups LEW kétajtós szekrények anyaga tömör fenyő és jó minőségű bútorlap. A kiságy élei kerekítve és záró fóliával ellátva óvják gyermekét a sérüléstől. Ágyneműtartós.

Klups LEW kétajtós szekrény

A úgy lettek kialakítva, hogy gyermeke ruházatát minél praktikusabban tudja tárolni. A kétajtós szekrények mind akasztós, mind polcos résszel rendelkeznek. A Klups szekrények anyaga jó minőségű bútorlap, élei kerekítve és záró fóliával ellátva óvják gyermekét a sérüléstől. A szekrényeket lapra szerelve, papírkarton csomagolásban szállítjuk ki.

Klups LEW pelenkázó komód

Klups Lew pelenkázó komód 3 fiókos. A komód ekrü-szürke színben kis oroszlános mintával készült. Felső pelenkázólapja biztonsági ívvel felszerelve. Pelenkázólap könynen fel- és leszerelhető, így a későbbiekben komodként is funkcionálhat.

Klups LEW polcos szekrény

Nyitott álló polcos Klups Lew szekrény ideális gyermekjátékok, könyvek, babaápolási cikkek elhelyezésére. A négy polcból és egy fiókból álló szekrény helytakarákos, modern és gyermekfigurával a gyermekszobák dísz lehet.

A Klups LEW babaszoba megvásárlolható webáruházunkban.