Oldal kiválasztása

Klups Paula babaszoba – „Örök tavasz a babaszobában”

Pocakját simogatva sok kismama elgondolkodik azon, hogy milyen lesz a babaszoba, hol fog aludni és később játszani gyermeke. Amennyiben a szoba adott, már csak egy dolog van hátra: megtölteni a szobát bútorokkal. Az első és legfontosabb bútordarab a kiságy, más néven babaágy, majd egy pelenkázó komód és egy olyan polcos szekrény, vagy szekrény, amelyben a kisbabánk ruháit, felszereléseit, játékait pakolhatjuk.

Forgalomban sokféle gyermekbútor kapható, de hogy mind közül hosszútávon melyik az a bútordarab, vagy bútorcsalád, amely nem okoz majd nekünk bosszúságot? Az alábbiakban egy olyan bútorgyár termékeit és összeállításait mutatjuk be Önnek, amely méltán kivívta a gyermekbútor területén szerzett vezető szerepét  Európa szerte.

Klups Paula bababútor igazi kedves, vidám, napsütéses babaszoba nem csak kislányoknak. Kups babaszobában minden meg van, ami egy babának, vagy egy nagyobbacska gyermeknek szüksége lehet. Tartozék: Klups Paula kiságy, kétajtós szekrény és pelenkázós komód.

Klups Paula kiságy
A kiságy legfontosabb bútordarab a gyerekszobában. A Klups Paula kiságy kialakítása során figyelembe vették mind a baba, mind az anyuka kényelmi és biztonsági szempontjait. A baba növekedése függvényében több szinten (3) állítható. A Klups Paula kiságy anyaga tömör fenyő és jó minőségű bútorlap. A kiságy élei kerekítve és záró fóliával ellátva óvják gyermekét a sérüléstől.

Klups Paula szekrény

Klups a szekrények kialakításakor figyelembe vették, hogy a kisgyermek ruháit minél praktikusabban lehessen tárolni. A Klups Paula 2 ajtós szekrény akasztós és polcos résszel rendelkezik. A Klups szekrény anyaga jó minőségű bútorlap, élei kerekítve és záró fóliával ellátva óvják gyermekét a sérüléstől.

Klups Paula komód

A Klups Paula pelenkázó komód kialakítása során a Klups gyár a gyermekek ruháinak elhelyezése mellett a pelenkázó feltét használatának lehetőségére is figyelmet fordítotott. A Klups pelenkázó komódra felhelyezhető a baba leesését megakadályozó pelenkázó feltét, amely a későbbiekben leszerelhető, ha nincs már rá szükség.

 

 

 

 

A Klups Paula babaszoba megvásárlolható webáruházunkban.