Oldal kiválasztása

 Pocakját simogatva sok kismama elgondolkodik azon, hogy milyen lesz a babaszoba, hol fog aludni és később játszani gyermeke. Amennyiben a szoba adott, már csak egy dolog van hátra: megtölteni a szobát bútorokkal. Az első és legfontosabb bútordarab a kiságy, más néven babaágy, majd egy pelenkázó komód és egy olyan polcos szekrény, vagy szekrény, amelyben a kisbabánk ruháit, felszereléseit, játékait pakolhatjuk.
Klups Rafal babaszobabútor meleg színével a babaszobát harmonikussá, kissé konzervatív luxusú szobává  változtatja. Kislányok és  kisfiúk babaszobája egyaránt lehet.

Klups Rafal babaszobában minden meg van, ami egy babának, vagy egy nagyobbacska gyermeknek, szüksége lehet. Tartozék: Klups Rafal kiságy, Klups Rafal kétajtós szekrény, Klups Rafal komód és Klups Rafal polcos szekrény.

Nem tudja még kislány, vagy kisfiú bujkál-e a pocakjában? Nem is szeretné megtudni, míg meg nem születik? A Rafal bútorcsalád uniszex, így kisfiúk és kislányok szobájának éke is lehet.

Klups Rafal kiságy

Cseresznye színű kiságy fekvőfelülete 3 magassági fokozatban  állítható, a kiságy oldala leengedhető. Anyaga: tömör fenyő cseresznye színre pácolva.

Klups Rafal kétajtós szekrény

 A Klups kétajtós szekrények úgy lettek kialakítva, hogy gyermeke ruházatát minél praktikusabban tudja tárolni. A kétajtós szekrények mind akasztós, mind polcos résszel rendelkeznek. A Klups szekrények anyaga jó minőségű bútorlap, élei kerekítve és záró fóliával ellátva óvják gyermekét a sérüléstől. A szekrényeket lapra szerelve, papírkarton csomagolásban szállítjuk ki.

Klups Rafal komód

Klasszikusan dekoratív komód a Klups bútorcsaládban. Úgy tervezték, hogy gyermeke ruhái elférjenek benne. Anyaga tömör fenyő cseresznye páccal.

Klups Rafal etetőszék

Klups Rafal etetőszék klasszikus stílusu etetőszék, amely beleolvad klasszikus étkezője bútorai közé. Az etetőszéket 6 hónapos kortól 3 éves korig használhatja gyermeke, azaz 15kg-ig. Kicsúszástól a láb közötti biztonsági kicsúszásgátló véd. A Klups rafal etetőszéket gond nélkül odatolhatja étkezőasztalához.

Klups Rafal babaszobát tekintse meg webáruházunkban!