Oldal kiválasztása

Klups Szafari babaszoba – „Irány a természet!”


Pocakját simogatva sok kismama elgondolkodik azon, hogy milyen lesz a babaszoba, hol fog aludni és később játszani gyermeke. Amennyiben a szoba adott, már csak egy dolog van hátra: megtölteni a szobát bútorokkal. Az első és legfontosabb bútordarab a kiságy, más néven babaágy, majd egy pelenkázó komód és egy olyan polcos szekrény, vagy szekrény, amelyben a kisbabánk ruháit, felszereléseit, játékait pakolhatjuk.

Forgalomban sokféle gyermekbútor kapható, de hogy mind közül hosszútávon melyik az a bútordarab, vagy bútorcsalád, amely nem okoz majd nekünk bosszúságot? Az alábbiakban egy olyan bútorgyár termékeit és összeállításait mutatjuk be Önnek, amely méltán kivívta a gyermekbútor területén szerzett vezető szerepét  Európa szerte.

Klups Szafari babaszoba kedves meleg színével és vidám zsiráfos mintája egyben babás és luxus kivitelű. Kups babaszobában minden meg van, ami egy babának, vagy egy nagyobbacska gyermeknek szüksége lehet.

Klups Szafari zsiráfos szekrényKlups Szafari kétajtós szekrény

A Klups Szafari zsiráfos szekrény kedves mintás kétajtós szekrény, melyben hatalmas hely van gyermeke ruhái számára. A szekrény egyik oldala akasztós, másik oldala polcos kivitelű. Fából készült dió-vanília színben. Lapra szerelve szállítjuk.

Klups Szafari pelenkázós komód

d 3 fiókos. A komód dió, vanília színben kis zsiráfos mintával készült. Felső pelenkázólapja biztonsági ívvel felszerelve. Pelenkázólap könynen fel- és leszerelhető, így a későbbiekben komodként is funkcionálhat.  A komódhoz kispolc is tartoziék.


Klups Szafari kiságy 

A Klups Szafari kiságy ágyneműtartóval állítható fekvőfelületének köszönhetően újszülött kortól kisgyermek korig használható. Oldalán 2 kivehető oldalráccsal kisgyermeke ki-, be mászhat a kiságyból. Kedves zsiráfos mintája nagy kedvenc a kisgyermekek körében.

Klups Szafari etetőszék

Klups Szafari fa etetőszék
csomómentes fenyőfából készült környezetbarát festékkel festett. Támlája állítható-dönthető, így a kisebb úlni még biztosan nem tudó gyermekek is használhatják. Az etetőszék kombinálható, így kisszéknek és kisasztalként is használható. PVC háttámlája könnyen tisztítható. Kedves zsiráfos mintája a kisgyermekek kedvence.


Klups Szafari pelenkázólap

A Klups gyár merev falú pelenkázólapja biztonságos és kényelmes kisbabája számára napközbeni és fürdetés előtti pelenkázásra egyaránt.

A Klups Szafari babaszoba megvásárlolható webáruházunkban.