Oldal kiválasztása

Klups Princess bababútor – „Kishercegnők birodalma!”

Pocakját simogatva sok kismama elgondolkodik azon, hogy milyen lesz a babaszoba, hol fog aludni és később játszani gyermeke. Amennyiben a szoba adott, már csak egy dolog van hátra: megtölteni a szobát bútorokkal. Az első és legfontosabb bútordarab a kiságy, más néven babaágy, majd egy pelenkázó komód és egy olyan polcos szekrény, vagy szekrény, amelyben a kisbabánk ruháit, felszereléseit, játékait pakolhatjuk.

Klups Princess Hercegnő bababútorcsalád igazi hercegnős, kis királylányos babaszoba összeállítás kislányoknak.  Kups babaszobában minden meg van, ami egy babának, vagy egy nagyobbacska gyermeknek, kislánynak szüksége lehet.Tartozék: Klups Princess kiságy, Princess kétajtós szekrény, Princess komód és Klups polcos szekrény.

Klups Princess kiságy, Hercegnő ifjúsági ágy

 A Klups Princess kétajtós szekrények ifjúsági ággyá alakítható babaágy, amly mintájában és színében a kis hercegnők nagy kedvence lehet. Kiságyként fekvőfelülete három magassági fokozatban állítható.

Klups Princess komód

A Princess szekrény kialakításakor szem előtt tartották, hogy gyermeke ruhái könnyen elhelyezhetőek legyenek. A komód jó minőségű bútorlapból készült, amely lábain stabilan áll.

Klups Princess kétajtós szekrény és polcos szekrény
A Klups Princess pelenkázólap úgy lettek kialakítva, hogy gyermeke ruházatát minél praktikusabban tudja tárolni. A kétajtós szekrények mind akasztós, mind polcos résszel rendelkeznek. A Klups szekrények anyaga jó minőségű bútorlap, élei kerekítve és záró fóliával ellátva óvják gyermekét a sérüléstől. A szekrényeket lapra szerelve, papírkarton csomagolásban szállítjuk ki.

Nyitott álló polcos ideális gyermekjátékok, könyvek, babaápolási cikkek elhelyezésére. Az öt polcból álló szekrény helytakarákos, kivitele a hercegnős szobák dísze lehet.

 

A pelenkázó szekrények fontos darabja a pelenkázó lap (pelenkázó feltét). Általában PVC anyaggal borított merev vagy puha hátoldallal ellátott lap. A merev pelenkázó lap önmagában is használható pelenkázó szekrény nélkül. Némely merev kivitel a kiságyra tehető és a kiságyon kis a lap aljára elhelyezett kis lábakkal rögzíthető. Könnyen tisztíthatóak. Különböző méretekben, változatos színekben kaphatóak. Többféle peremmel léteznek: sík, 2 vagy 3 oldalas, lekerekített. A perem fontossága, hogy segítse a biztonságosabb pelenkázást, ne csússzon le a baba.